Лекція: "Біоморфізм: естетика складних природних форм і конструкцій. Екологізм: гармонія зовнішньої та внутрішньої природи"

Культурний проект у рамках нової програми інтенсивних чотирилекційних курсів "Експерт" представляє курс "Напрями світової архітектури ХХ століття" та запрошує на третю лекцію на тему "Біоморфізм: естетика складних природних форм і конструкцій. Екологізм: гармонія зовнішньої та внутрішньої природи". Прочитає лекцію Гліб Ушаков о 19:00 в галереї "Боттега".

У курсі висвітлюються напрями сучасної світової архітектури, починаючи з першої чверті ХХ ст. по сьогоднішній день. Майже все, що ми любимо і цінуємо у сучасній архітектурі, – народилось у Баухаузі – вищій школі будівництва та художнього конструювання, заснованій Вальтером Гропіусом. З цього курсу ви дізнаєтесь, які саме з художніх завоювань ХХ століття виникли тут. Також ви познайомитесь з розмаїттям індивідуальностей харизматичних архітекторів, що створили неперевершені архітектурні шедеври і розглянете передумови формування, характерні риси, концептуальні підходи та приклади таких основних напрямів початку ХХІ ст.: хай-тек, деконструктивізм, біоморфізм, екологізм, кібернетизм.

Деталі та вартість абонементу – на сайті Культурного проекту.

Місце:
Галерея Bottegа ("Боттега")

Лектори:
Ушаков Гліб

Вартість:
абонемент грн.

Реклама:

Головне сьогодні