Кінопоказ: "Айсберг" Фіони Гордон, Домініка Абеля і Бруно Ромі

У кіноклубі "АССА" відбудеться показ фантасмагоричної комедії "Айсберг" (2005, Бельгія, 84 хв.). Нагороди: Golden Precolumbian Circle МКФ в Боготі; "Скіфський олень" МКФ Молодість 2005 за найкращий повнометражний фільм.

Повнометражний дебют Фіони Гордон, Домініка Абеля і Бруно Ромі. За плечима цього тріо блискучих артистів – суперумовний театр, короткі фільми в жанрі відточеного бурлеску та іскристого слепстіку. У "Айсбергу" вони не лише режисери, але і виконавці головних ролей. Їхня стрічка – зібрання першокласних міні-перформансів. Разом вони складаються в швидку, послідовну історію.

Головна героїня – Фіона – менеджер у ресторані "фаст-фуд". Вона живе звичайним життям у передмісті разом зі своєю родиною. Іншими словами, Фіона цілком щаслива... до тих пір, поки в один прекрасний день випадково не опиняється замкнутою в холодильній камері для продуктів. Вибратися звідти їй вдається лише наступного ранку, напівобмороженою і ледве живою, лише для того, щоб усвідомити, що чоловік і двоє дітей навіть не помітили її відсутності. Поступово Фіону охоплює пристрасть до всього, що має відношення до льоду: сніг, полярні ведмеді, морозильні камери і айсберги. Врешті решт вона кидає все, залізає у вантажівку із замороженими продуктами і їде... На пошуки справжнього айсберга ...

Кіноманів відігріваємо чаєм ;)

Місце:
Центр духовного росту "Сат Нам"

Лектори:
Туранська Катерина

Вартість:
20 грн.

Реклама:

Головне сьогодні