Мультимедійний показ: "Всі ми родом з дитинства" (фільм про Лялю Кузнєцову)

Проект PhotoArtBook представляє документальний фільм про життя відомого російського фотографа Лялі Кузнєцової "Всі ми родом з дитинства" (Росія, 2010).

Ляля Кузнєцова народилася в 1946 році в Уральську, Казахстан. Навчалася в Казанському Державному Авіаційному інституті, зайнялася фотографією в кінці 70-х років. В 1979 була прийнята до Спілки Фотохудожників Литви. З 1980 по 1982 – репортер газети "Вечірня Казань", з 1982 – вільний фотограф. У 1997 році Ляля Кузнєцова удостоєна призу Mother Jones Leica Medal of Excellence і Гран-Прі за фотографію в Парижі.

Мультимедіа-фільм містить більше двохсот фотографій з особистого архіву Лялі Кузнєцової та її розповідь про них. Дитинство, навчання, зйомки, театр Полуніна, робота в Будинку Мод, циганська тема, знайомство з Суткусом, Куделко і багато-багато всього, що може вмістити в себе життя дивовижної людини і фотографа.

Щоб потрапити на подію, ви маєте зареєструватися, надіславши на [email protected] заявку із зазначенням події, свого імені та контактного телефону. Кількість місць обмежена.

Якщо виникають питання, дзвоніть за телефоном +380 (96) 975 92 85.

ВІДЕО ДНЯ

Місце:
Галерея Фонду сприяння розвитку мистецтв

Лектори:
Без лектора

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні