Лекція композитора Тадеуша Вєлєцького та доповідь музикознавця Дмитра Полячка

19–24 березня 2012 року в Києві відбудуться перші київські міжнародні майстер-класи нової музики COURSE, які дадуть змогу молодим композиторам та музикознавцям відвідувати заняття відомих українських та зарубіжних колег.

Під час COURSE відбудеться низка відкритих для громадськості подій. Зокрема, 21 березня усі охочі матимуть можливість послухати:
- лекцію композитора, контрабасиста, директора фестивалю "Варшавська Осінь" (Польща) Тадеуша Вєлєцького на тему: "Музика, що говорить. Про мою композицію";
- доповідь українського музикознавця та фольклориста Дмитра Полячка на тему: "Польська музика ІІ половини ХХ – поч. ХХІ століть: історія та сучасність".

COURSE – це регулярна (щорічна) подія, мета якої – активізувати діяльність молодих композиторів та музикознавців (у першу чергу – вітчизняних), надати їм можливість у процесі спілкування і активної творчої роботи із відомими європейськими композиторами та учасниками Ensemble Nostri Temporis отримати додаткові важливі знання і навички, стимулювати молодих митців до подальшого професійного зростання.

COURSE організовано на базі Ensemble Nostri Temporis. Календар усіх подій COURSE знаходиться на офіційній сторінці Ensemble Nostri Temporis.

Місце:
Ґете-Інститут

Лектори:
Вєлєцький Тадеуш,Полячок Дмитро

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні