Форум "З вуст очевидців: Токіо – Фукушіма – Ішіномакі (Тохоку)"

11 березня 2011 року назавжди увійде в японську та світову історії як день великої трагедії та втрат. З перших хвилин землетрусу світові ЗМІ інформували суспільство щодо його сили та руйнівної шкоди, кількості загиблих та рівня радіації після аварії на атомній електричній станції Фукушіма.

Як змінилася філософія життя японців після 11 березня? Які настрої японського суспільства вирують навколо питань безпеки використання атомної енергії? Як японці ліквідують наслідки викиду радіоактивних елементів у навколишнє середовище? Чому кожен японець вважає за потрібне особисто зробити внесок у відбудову і розвиток постраждалих префектур та як громадські/молодіжні/екологічні організації діють у крок реабілітації японського суспільства?

Відповіді на ці та інші питання ви можете отримати 21 березня 2012 року в Українсько-Японському центрі НТУУ "КПІ", відвідавши форум "З вуст очевидців: Токіо – Фукушіма – Ішіномакі (Тохоку)", присвячений досвіду українських волонтерів та історіям учасників подій і післядії Великого східнояпонського землетрусу і цунамі 11 березня 2011 року.

Мова доповідей: російська, важлива інформація супроводжується англомовним перекладом. Відео та фотографії супроводжуються англійськими/японськими субтитрами.

Кількість місць обмежена.

Місце:
Українсько-Японський центр НТУУ "КПI"

Лектори:
Без лектора

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні