Показ фільму "Не все те золото" Томаша Кудрна

5 квітня 2012 року о 18:00 відбудеться показ фільму "Не все те золото". Автор – Томаш Кудрна, Чехія. Фільм отримав нагороди серед документальних фільмів у Лейпцігу, міжнародного фестивалю One World та багато інших.

Завітайте до нас на показ фільму "Не все те золото" (All that Glitters) та отримайте інформацію з перших рук про золотоносні копальні від експерту та співробітниці Національного екологічного центру Владлени Марцинкевич.

Видобуток золота на Кумторі проходить у надзвичайних умовах Тянь-Шаньського високогір‘я, на висоті близько 4000 м, відкритим способом і методом ціанування. Протягом вже майже 15-річного існування копальні відбувались ряд аварій в яких страждали населення та навколишнє середовище.

Фільм містить надзвичайно красиві кадри киргизького високогір‘я – льодовиків та гірського озера. Чеські автори також спромоглися ввійти в довіру компанії і потрапили у "золоту кімнату", в якій виплавляють золото. Проте, за красою та технологічною досконалістю криються жахливі впливи та наслідки, що не побачити неозброєним оком.

Фільм наштовхує на роздуми. Цікаво, що побачите ви у ньому?

Отже, чекаємо на вас 5го квітня о шостій вечора в НУ "Києво-Могилянська академія", аудиторія 3-213а (вул. Сковороди, 2).

Зверніть увагу, цього разу показ буде в четверг, а не в середу ;) Заходьте по детальну інформацію на сайти pryroda.in.ua/zk та http://necu.org.ua/people/martsynkevych/.

Контакти: Марія Фатікова (+380 (95) 602 86 06).

Місце:
Національний університет "Києво-Могилянська академія"

Лектори:
Марцинкевич Владлена

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні