Лекція іспанського архітектора Джозепа Міаса

27 квітня 2012 року в рамках Міжнародного молодіжного архітектурного фестивалю CANactions 2012 spring відбудеться лекція іспанського архітектора Джозепа Міаса.

Джозеп Міас у 1992 році закінчив школу архітектури в Барселоні при Політехнічному університеті Каталонії (Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona). З 1990 до 2000 року був компаньйоном Єнріку Міраллесу, з яким працювали над проектами: "Книжковий клуб" в Мадриді, спортивний зал в Уеска, Центр високої продуктивності в Аліканте, бібліотека в Палафолс, парк квітів у Молле-дель-Вальєс, кладовище в Ігуаладі, шотландський парламент в Единбурзі, парк "Діагональ Мар", ринок "Санта Катеріна" і будівля для природного газу в Барселоні.

У 2000 році Джозеп Міас заснував власну студію, працюючи над проектами з благоустрою та містобудування, над архітектурою, інтер’єрами та промисловим дизайном, наприклад, відновлення старого міста Баньолес, ринок "Барселонетта", гольф-клуб "Фонтаналс де Серданья", станція фунікульору та реставрація старої історичної будівлі в Парку розваг в Тібідадо, молодша школа Анекса-Пуігберт та головний офіс iGuzzini Illuminazione España. Інші завершені проекти: будівля Plug-in 22@ та житловий будинок в Торебаро, обидва у Барселоні, та пішохідний міст в Палафолсі.

Найбільш значимі премії:
AJAC Best Young Architect Award 2004, відзнака в Girona Architecture Award 2005, Перша премія in Girona Architecture Award 2007, City of Barcelona Architecture and Urbanism Award 2007, Catalonia Construction Award 2009 та Architecture Aplus Award 2011 за найкращу освітню будівлю в Іспанії. Нещодавно він отримав BUILDING OF THE YEAR 2011 Award, що присуджується найпрестижнішим інтернет-ресурсом з архітектури у світі Archdaily за офісну будівлю для iGuzzini в Барселоні.

З 1999 року він займається викладацькою діяльністю в архітектурних школах Європи та Америки: професор факультету дизайну в школі архітектури ETSAB, професор факультету дизайну в школі архітектури La Salle BCN, завідувач кафедри дизайну та заступник директора в школі архітектури ESARQ UIC, професор в UCL London The Bartlett School of Architecture, UNISS Facoltà d’Architettura Alghero, Frankfurt Stadelschule та Harvard GSD.

Його запрошували для читання лекцій та проведення воркшопів у багатьох університетах Іспанії, Італії, Німеччини, Данії, Швеції, Фінляндії, Бельгії, Швейцарії, США, Мексики, Уругваю, Панами та ін. Його об’єкти, як і статті, були опублікованими в міжнародних журналах та книжках, виставлялися на багатьох архітектурних виставках.

Місце:
Будинок архітектора

Лектори:
Міас Джозеп

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні