Кінопоказ мовою оригіналу: "Безславні виродки" Квентіна Тарантіно

Ми починаємо серію показів фільмів мовою оригіналу з російськими субтитрами в Casa Cubana! Ми будемо показувати фільми, які дублювати просто злочин!

Хіба не стане похід в театр абсурдним, якщо там будуть дублювати акторів з папірця? Скільки роботи проробляється акторами і режисерами при роботі над текстом, а його так грубо замінюють, без особливих репетицій, за день вичитавши все з папірця.

А деякі фільми просто стоять на грі інтонацій, акцентів, емоцій, і це все вбивається, в дубляжі всього цього немає і фільм вже напівживий.

Так само і з фільмом "Безславні виродки" Квентіна Тарантіно, де основний комізм більшості сцен будується на акцентах, вимови, грі слів. Але в дубляжі відвалюється половина фільму, безглуздо і грубо.

Фільм повинен бути цілим, так як це повноцінне творіння мистецтва, закінчене і самостійне. І ми вам пропонуємо насолоджуватися справжнім кіно разом з нами! А ще – це чудовий спосіб вчити і вдосконалювати англійську мову ;)


14 травня о 19:00 в Casa Cubana (вул Верхній Вал, 30а, другий поверх) на великому екрані будемо дивитися "Безславні виродки" в оригіналі з російськими субтитрами.

Вхід: 30 грн.

Телефон: +380 (93) 180 93 46.

Місце:
Клуб Casa Cubana

Лектори:
Без лектора

Вартість:
30 грн.

Реклама:

Головне сьогодні