Презентація книги Ярослава Мельника "Телефонуй мені, говори зі мною"

Книгарня "Є", видавництво "Темпора" та інтернет-видання "ЛітАкцент" запрошують на презентацію першої української прозової книжки українського критика й відомого в Литві та Франції автора Ярослава Мельника "Телефонуй мені, говори зі мною", що відбудеться 17 травня.

Ярослава Мельника, людину химерної долі, закордонна критика називає містиком і неосимволістом, одним із найбільш таємничих письменників свого покоління. У книзі прози цього українського письменника, який мешкає в Литві, читач зіткнеться з гіпнотичним зсувом знайомої нам щоденної реальності, завдяки якому стає можливим духовне звільнення й вихід – через катарсис – в іншу, "паралельну" реальність. "Коли людина знаходиться обличчям до великих таємниць буття, коли "бачить Бога" – в її свідомості відбувається зсув. Я це вважаю шляхом до свободи. Я не вірю в цю реальність, що мене оточує. Коли-небудь я про це скажу більше", – розповідає в інтерв’ю "ЛітАкценту" Ярослав Мельник.

Книжка "Телефонуй мені, говори зі мною" стане шостим виданням серії "Бібліотека "ЛітАкценту".

До участі запрошені: Василь Герасим’юк, Павло Михед, Людмила Таран, Роксана Харчук, Михайло Назаренко, Юлія Джугастрянська.

Модерує Володимир Панченко.

Місце:
Книгарня "Є" на "Золотих воротах"

Лектори:
Назаренко Михайло,Панченко Володимир,Кононенко Євгенія,Харчук Роксана,Джугастрянська Юлія,Герасим’юк Василь,Мельник Ярослав,Михед Павло,Таран Людмила

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні