TEDxKyiv 2012 "Таланти. Освіта. Розвиток"

Щороку в Лос-Анжелесі та Едінбурзі півтори тисячі спраглих до проривних ідей та сміливих відкриттів збираються на конферцію TED. Конференцію, що стала платформою представлення безлічі ідей, вартих поширення, які змінюють наше сьогодення і майбутнє: від першого компакт-диску і першого "Макінтоша" до "Незручної правди" про зміну клімату Ела Ґора, від "босоного коледжу"... до самокерованих роботів, від анімаційного портрету клітин до друку органів для трансплантації, від дієвої боротьби з корупцією до шляхів навчання малих винахідників.

Щомісяція десятки тисяч людей у всіх куточках світу гуртуються навколо ідей, вартих поширення, щоб проводити місцеві конференції TEDx: від TEDxNASA до TEDxOdessa, від TEDxSiliconValley до TEDxNairobi, від TEDxKyiv до TEDxPerm. Їх єднає прагнення до нового і пошук відкриттів і нових талантів в людському середовищі навколо. Місцеві події TEDx стають тим джерелом, навколо якого спілкуються і гуртуються творча та інтелектуально-спрагла частина людства

20 травня спільнота TEDxKyiv збирає в "Українському домі" українських та закордонних освітян та бізнес-лідерів, науковців та митців, підприємців та дослідників для спільного пошуку відповіді на питання: як перетворити Україну на магніт для таланту? Для спільного пошуку тих шляхів, на яких талант та освіта є основою для зростання, підгрунтям для розвитку суспільства, опорою його цілісності та орієнтиром в майбутнє (Маніфест конференції).

"Талант. Освіта. Розвиток" – це лейтмотив 6-ї конференції, яку організовує спільнота TEDxKyiv за ліцензією світової платформи TED. Своїм баченням шляхів таланту, освіти в прагення розвитку ділитимуться економіст і стратег Павло Шеремета, науковець Наталя Шульга, поет і видавець Іван Малкович, фінансист Євген Пенцак, фізик і освітянин Олексій Грєков, підприємець Валерій Пекар, організатор фестивалю Jazz Koktebel Лілія Млінарич та інші яскраві та багаті ідеями доповідачі (детальна програма конференції).

Запрошуємо вас долучитися до свята ідей TEDxKyiv та зробити власний внесок в формування суспільства, дружнього до таланту та освіченості.

Зареєструватися на подію

Місце:
Національний центр "Український дім"

Лектори:
Шульга Наталія,Малкович Іван,Пенцак Євген,Пекар Валерій,Шеремета Павло,Скляревський Ігор,Млінарич Лілія

Вартість:
300/400 грн.

Реклама:

Головне сьогодні