Лекція Михаїла Каламкарова: "Режисура у фотографії: реклама та мистецтво"

У рамках проекту "Майстерня" PhotoCULT представляє лекцію Михаїла Каламкарова на тему "Режисура у фотографії: реклама та мистецтво", що відбудеться 20 травня.

На вас чекає занурення у світ постановочної фотографії, де фотограф повністю керує всіма процесами створення фотографії. Ви дізнаєтеся, що спільного і в чому відмінності між авторським і комерційним проектом, хто такі внутрішній і зовнішній замовник, як здійснюється постановка задачі і формулювання ідеї. На лекції також піде мова про те, що таке драматургія, ідеологічне поле, герої, конфлікт. Лектор розповість, як робити режисерську розробку, підбирати акторів, локації, технічне оснащення, а також про те, як відбувається організація мізансцен. Окрім того, буде порушено тему рекламної фотографії, її особливостей. У форматі медіа-показу лектор представить приклади своїх робіт.

Оплата має бути внесена до 15 травня. Реєстрація на [email protected] із зазначенням події, свого імені та контактного телефону. Кількість місць обмежена.

Учасникам річного практикуму – знижка 10%. Якщо ви були учасником інших наших заходів, можливо, у вас також є знижка – дізнайтеся подробиці в організаторів.

Тривалість – 5 годин.

Якщо виникають питання, дзвоніть за телефоном +380 (96) 975 92 85.

Місце:
Фонд сприяння розвитку мистецтв

Лектори:
Каламкаров Михаїл

Вартість:
200 грн.

Реклама:

Головне сьогодні