Зустріч дискусійного клубу "Бізнес Credo" з українським поетом і видавцем Іваном Малковичем

23 травня в Києві відбудеться зустріч у рамках дискусійного клубу "Бізнес Credo" з українським поетом і видавцем Іваном Малковичем на тему "Натхнення в бізнесі".

Онлайн-трансляцію зустрічі можна буде подивитися на "Платформі".

Серед питань зустрічі:
- натхнення – спалах чи результат клопіткої праці;
- джерела натхнення і мотивації для себе і оточуючих;
- креативність та віра: чому в дитинстві нам здається, що ми здатні на все, і куди зникає ця віра, коли ми дорослішаємо

Модератор зустрічі – Василь Мирошниченко, партнер CFC Consulting, Директор та голова українського представництва Україно-Британського Сіті Клубу.

Запрошуємо на зустріч власників та представників топ-менеджменту українських і міжнародних компаній, зацікавлених у змістовному діалозі бізнесу та суспільства.

Участь у заході – безкоштовна, за умови попередньої реєстрації та отримання підтвердження з боку організаторів заходу. Кількість місць обмежена.

Із питань реєстрації просимо звертатись до Оксани Хмеленко, [email protected], тел +380 (44) 425 39 37, +380 (97) 978 12 24.


Довідка.
У 2011 році Український католицький університет та Львівська бізнес-школа УКУ (LvBS) створили унікальний майданчик та започаткувати активний діалог для взаємодії бізнесу і суспільства через серію зустрічей у рамках дискусійного клубу "Бізнес Credo". Участь у зустрічах "Бізнес Credo" – це можливість для власників та топ-менеджерів поспілкуватись у форматі business talk із провідними мислителями та лідерами суспільної думки в українському та міжнародному середовищі.

Гостями попередніх зустрічей стали: ректор Українського католицького університету отець-доктор Борис Ґудзяк, відомий польський режисер Кшиштоф Зануссі, правозахисник, публіцист Мирослав Маринович, кардинал Любомир Гузар, історик та публіцист Ярослав Грицак.

Місце:
Уточнюється

Лектори:
Малкович Іван

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні