Zavoloka, An On Bast & Maciej Fortuna та Tenpoint у проекті "Відкрита брама"

8 червня Kvitnu та Польський Інститут запрошують на подію з серії "Відкрита Брама: музичні уїкенди UA/PL", у якій братимуть участь українці Zavoloka та Tenpoint і поляки An On Bast & Maciej Fortuna.

Детальніше про учасників:

Zavoloka (UA)
Композитор експериментальної електронної музики з Києва. Співпрацює з такими музикантами як Kotra (UA), Mark Clifford and Seefeel (UK), AGF (DE). Грала перед Aphex Twin (UK). Виконує сети наживо з відеохудожницею Laetitia Morais (PT). Також постійно співпрацює з лейблом Kvitnu, створюючи дизайн альбомів, які він випускає.

An On Bast & Maciej Fortuna (PL)
Це дует двох митців – унікальна зустріч музичних жанрів: джазу та електронної музики на ґрунті імпровізації live act. An On Bast, яку називають першою леді польської електронної музики, - композиторка та перформерка. Її live act-и – це не тільки чудово приготовані й реалізовані сети електронної музики, але й форма концерту. В свою чергу Maciej Fortuna – один з найдинамічніших та визнаних джазменів молодого покоління у Польщі, який грає з музикантами з усього світу. Мачєй знаходиться у пошуку нових звучань труби, виходячи з джазу, але не зупиняючись на існуючих формах. Музикант, шукаючі нові стежки, які б поєднували досвід різних форм творення та виконання музики, зустрів Анну, також відкриту та шукаючу, яка вже має досвід вдалих експериментів з класичними творами. Ефект цієї співпраці – це надзвичайно автентична музика, що знаходиться на межі між жанрами.

Tenpoint (UA)
Tenpoint це дует відео-художників та віджеїв з Києва Максим Побережський та Олексій Тищенко. На сьогоднішній день Tenpoint є найбільшими спеціалістами України у супроводженні живих виступів електронної музики, а також одними з піонерів інтерактивного відео мистецтва. Постійні учасники фестивалів Деталі Звуку та Kvitnu Fest, а також фактично усіх концертних подій організованих Kvitnu.

Місце:
Музей "Золоті ворота"

Лектори:
Без лектора

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні