Творче заняття для дітей "Моя скульптура в моєму місті"

Перший міжнародний фестиваль сучасної скульптури Kyiv Sculpture Project 2012 представляє Публічну програму фестивалю, в рамках якої відбуватимуться лекції, майстер-класи від учасників фестивалю, екскурсійні тури в супроводі кураторів проекту та запрошених експертів, а також, спеціальні творчі заняття для дітей.

10 червня відбудеться творче заняття для дітей 10-14 років "Моя скульптура в моєму місті", яке проведе Олексій Золотарьов, скульптор, учасник Основного проекту Kyiv Sculpture Project 2012.

Захід відбудеться в Європейському містечку біля Арки Дружби народів.

Розклад та додаткова інформація про всі події Kyiv SculptureProject 2012 і фестивалю – на сайті www.sculptureproject.org.ua і афіші "Платформа".

Kyiv Sculpture Project – перший в Україні міжнародний фестиваль сучасної скульптури, що представляє новітні тенденції та найбільш актуальні напрями цього виду мистецтва.

Перший фестиваль пройде з 3 червня по 2 липня 2012 року в Національному ботанічному саду ім. Миколи Гришка. Основний проект Kyiv Sculpture Project 2012 представляє роботи 15 молодих художників з 6 країн світу, які були відібрані експертною радою на конкурсній основі. Спеціальний проект фестивалю представляє 5 робіт всесвітньо відомих скульпторів, які раніше не експонувалися в Україні. Серед представлених авторів: Єва Ротшильд (Ірландія), Магдалена Абаканович (Польща), Сунь Цзяньго (Китай), Найджел Голл (Великобританія) і Жауме Пленсія (Іспанія).

Партнером Kyiv Sculpture Рroject 2012 став найбільший європейський парк скульптури Yorkshire Sculpture Park.

Місце:
Арка Дружби народів

Лектори:
Золотарьов Олексій

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні