Освітня програма для підлітків "Розуміння музею"

PinchukArtCentre розпочав прийом заявок на учать у новій освітній програмі для підлітків віком від 14 до 16 років "Розуміння музею". Спеціальний курс ознайомить учасників з практиками сучасного мистецтва в контексті роботи фахових інституцій. Перший курс занять відбудеться з 12 по 30 червня 2012 року. Участь безкоштовна.

Важливим аспектом програми є знайомство з музеєм як соціокультурним інститутом та освітнім центром. У рамках курсу викладач вестиме постійний діалог із слухачами, мотивуючи їх до власного прочитання творів та, сприяючи формуванню креативного мислення. Зосередившись на виставках, представлених у PinchukArtCentre, слухачі дослідять процеси, що передують підготовці експозиції, а також розглянуть виставку як основу формування музейної комунікації.

Курс складається з 7 теоретичних і практичних занять та передбачає участь у зустрічах-дискусіях з мистецтвознавцем, учасницею "Кураторської Платформи" PinchukArtCentre Тетяною Кочубінською та окремих сесіях-лекціях з художницею Алевтиною Кахідзе.

Максимальна кількість учасників – 15 осіб.

Реєстрація на курс відкрита до 10 червня. Щоб взяти участь, необхідно заповнити анкету учасника програми.

Місце:
PinchukArtCentre

Лектори:
Кахідзе Алевтина,Кочубінська Тетяна

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні