Поетичний вечір Ratio vs Emotio за участю Леся Белея та Ірини Шувалової

Книгарня "Є" та видавництво "Смолоскип" запрошують вас на поетичний вечір Ratio vs Emotio за участю Леся Белея та Ірини Шувалової, що відбудеться 14 червня.

Початок о 18:00.

Виступають Ірина Шувалова та Лесь Белей, одні з найпомітніших молодих поетів межі двотисячних-двітисячідесятих років. У їхніх текстах перетнеться емоційне й раціональне, медитація і пристрасть.

Ірина Шувалова народилася 1986 року в Києві. Лауреатка літературного конкурсу "Смолоскип" та Українсько-німецької премії імені Олеся Гончара. Авторка поетичної книжки "Ран". Учасниця багатьох літертаруних фестивалів, слем-турнірів. "Вона абсолютно не вкладається у тісні рамки тих стереотипів, які вже встигли виникнути з приводу поезії цього покоління" (газета "День").

Лесь Белей народився 1987 року в Ужгороді. Лауреат літературного конкурсу "Смолоскип" та літературної премії "Дебют". Автор поетичних книжок "Son et Lumière. Листи без відповіді" та "Дзеркальний куб".

ВІДЕО ДНЯ

Учасник численних українських і міжнародних літературних акцій.

"Поезія Леся Белея часто прагне витворити своєрідний опуклий і повітряний простір, але щоб повітря це було відчутним, завдяки то начебто малозначущим м’яким асоціативним сполученням слів, то підкресленим вигадливим метафорам" ("Український журнал").

Модератор зустрічі — Ростислав Семків.

Місце:
Книгарня "Є" на "Золотих воротах"

Лектори:
Семків Ростислав,Белей Лесь,Шувалова Ірина

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні