Кінопоказ + обговорення: "12 розгніваних чоловіків" Сідні Люмета

Києво-Могилянська бізнес-школа рада запросити управлінців на кіноклуб kmbs для обговорення фільму "12 розгніваних чоловіків" (США, 1957 р.), який входить в сотню найкращих американських фільмів за версією AFI.

Юнака звинувачують у вбивстві власного батька, йому загрожує електричний стілець. Дванадцять присяжних збираються, щоб винести вердикт: винен чи ні.

З початку засідання майже всі схилилися до того, що винен, і лише тільки один з дванадцяти дозволив собі засумніватися. Рахунок голосів присяжних за принципом "винен – невинен" був 11:1. До кінця зборів думки присяжних кардинально змінилися...

Тема для обговорення:

На зустрічі кіноклубу ми запропонуємо на ваш розгляд систему стратегічного переконання на матеріалі фільму Сідні Люмета "Дванадцять розгніваних чоловіків". Гарвардський переговорний проект протягом останніх 15 років використовує цей фільм в якості наочного посібника системи технік переконання, розроблених в руслі методу ведення переговорів за інтересами. Ми обговоримо деякі техніки цієї системи переконання, які у фільмі використовує головний герой у виконанні Генрі Фонди. Ми будемо використовувати фрагменти з кінофільму, проте просимо попередньо подивитися його цілком.

ВІДЕО ДНЯ

Модератор події: Артур Мартіросян, старший консультант компанії CMPartners (Кембридж, США). Закінчив магістратуру Йельського університету у 1994 році. Працював над рядом успішних проектів вирішення складних етнополітичних конфліктів, зокрема в Чечні, Південній Осетії і Абхазії, Косово, Іраку, а також між Ізраїлем і владою Палестинської автономії. Також регулярно залучається для роботи з провідними корпораціями, такими як IBM, Nike, Boeing, Kraft Foods, Cisco Україна, Роснефть, Внешторгбанк та іншими.

Для участі у події необхідно:
- мати управлінську посаду
- заповнити реєстраційну форму
- подивитися фільм заздалегідь або прийти на перегляд о 17:00 в kmbs

У разі виникнення питань, будь ласка, звертайтесь до Сергія Чучкова: [email protected], +380 (44) 490 66 35, +380 (67) 282 28 11.

Місце:
Києво-Могилянська бізнес-школа [kmbs]

Лектори:
Без лектора

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні