Українські художники Arsenale 2012: зустріч з Вовою Воротньовим

20-27 червня в Мистецькому арсеналі проходитеме тиждень зустрічей з українськими учасниками Arsenale 2012.

27 червня відбудеться завершальна сьома зустріч, у рамках якої художник Вова Воротньов у розмові з філософом Олександром Івашиною розповість про свою роботу на бієнале, своє ставлення до бієнале та Відродження у сучасному мистецтві.

Володимир Воротньов – художник і ґрафітист, арт-директор фестивалю "Київ Murallissimo". Працює з субкультурними кодами, рухаючись із боку графіті та субкультурної графіки в бік концептуального мистецтва і вуличного arte-povera. Серед проектів: "Оркестральні маневри" на Винзаводі (2012) та "Сліди від спрею" в галереї V9 та публічному просторі Варшави (2011).

Олександр Івашина – культуролог, викладач, який пропрацював у НаУКМА понад 20 років. Для нього діяльність у сфері критики культури — це, перш за все, викладацький проект створення особливої інтелектуальної атмосфери в рамках лекцій та семінарів, атмосфери спільного пізнання, що власне і є метою будь-якого університету. Саме він для багатьох і в Києво-Могилянській академії, і поза нею є прикладом аристократично витонченої людини, інтелектуала, що не зраджує своїх принципів ані заради грошей, ані заради наукових ступенів. Людини, яка є носієм культури інтелігенції колишнього гарту і яка присвятила себе вихованню мислячої молоді.

Вхід вільний за умови попередньої реєстрації за електронною адресою [email protected] або за тел.: +380 (67) 659 33 69. Без реєстрації вхід на загальних засадах.

Чекаємо усіх за адресою: Мистецький арсенал, вул. Лаврська, 12 (2-ий поверх, зона Освітньої програми на території Спеціального проекту "Подвійна гра").

Місце:
Мистецький арсенал

Лектори:
Івашина Олександр,Воротньов Володимир

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні