Програми для студентів та дослідників у співпраці із Німеччиною

26 та 27 червня у "Європейському містечку" біля арки Дружби народів відбудуться заходи, присвячені темі "Навчання у Європі".

Представництво ЄС в Україні проведе тематичні дні "Навчання в Європі" та презентує навчальні та дослідницькі можливості для українських студентів, викладачів та науковців. Два дні буде присвячено обговоренню вищої освіти, дослідницьких обмінів та співпраці між навчальними закладами. В рамках тематичних днів "Навчання в Європі" відвідувачам запропонують практичні рекомендації та інформаційні матеріали щодо того, як знайти та обрати курс, як податись на стипендії ЄС та багато інших цікавих порад.

27 червня о 16:30 розпочнеться презентація навчальних програм для студентів та дослідників у співпраці із Німеччиною. Дослідницький простір Німеччини презентує Інформаційний центр DAAD у Києві, а Якоб Мішке, викладач та координатор німецькомовної програми "Німецькі та європейські студії" у Національному університеті "Києво-Могилянська академія", запропонує інформацію про програму "Німецькі та європейські студії".

Більше інформації:
http://www.eurovillage2012.org/
http://www.facebook.com/EuropeanVillage2012
https://twitter.com/#!/EuroVillage2012

Місце:
Арка Дружби народів

Лектори:
Мішке Якоб

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні