Лекція Ірини Славінської "Здорове споживання літератури"

28 червня на мальовничих пагорбах поблизу Ржищева стартує перший літературний фестиваль "Трипільське літО", який триватиме протягом 4-х днів. Фестиваль відбувається в рамках щорічного Міжнародного екокультурного фестивалю "Трипільське коло".

Дістатись на місце проведення можна від ст. м. "Видубичі", звідки будуть курсувати спеціальні автобуси.

У рамках фестивалю 28 червня о 16:00 год. відбудеться лекція "Здорове споживання літератури" літературного критика, авторки телепрограми "Гра в слова, і не тільки" Ірини Славінської.

Ірина Славінська розкаже як споживати літературу без шкоди для здоров’я, а також про лікувальні властивості літератури, та про те, чого краще взагалі не споживати, щоб не застудитися, чи здобути хронічні захворювання.

Ірина Славінська – літературний оглядач видання "Української правди. Життя", стипендіат програми Phileas Accueil 2008-2009 н.р., автор французького перекладу проекту "Богдан-Ігор Антонич: Назавжди" (гурт "Тельнюк: Сестри", 2009-2010 рік), отримала грант SCOOP для дослідження крадіжок і підробок на українському арт-ринку (2010), експерт премії "Книга року Бі-Бі-Сі" 2010 року, перекладач книжки Робера Мюшамбле "Оргазм і Захід: історія задоволення від 16 століття до наших днів" (переклад з французької, вийшов у видавництві "Темпора" 2011 року), упорядник книжки інтерв’ю з сучасними українськими письменниками "33 герої укрліт" (видавництво "Фоліо", книжка вийшла 2011 року).

Місце:
Київська обл., с. Ржищів, фестиваль "Трипільське коло"

Лектори:
Славінська Ірина

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні