Кінофестиваль "Відкрита ніч"

Понад 20 конкурсних фільмів та загалом понад 30 стрічок – такою буде програма цьогорічної "Відкритої ночі", яка традиційно стартує при заході сонця 6 липня. За традицією, загальна фестивальна програма складатиметься з двох частин – конкурсної та позаконкурсної – і триватиме шість годин. Тривалість конкурсної частини програми – 3 години. Всі фільми загальної програми будуть брати участь у конкурсі глядацьких симпатій. Конкурсну частину загальної програми, як завжди, оцінюватиме журі на окремому засіданні. Оголошення результатів – з першими променями сонця.

Програма показів

Цьогорічний фестиваль "Відкрита Ніч" відбудеться на новому місці. Це художня галерея "Арт-Причал", куратором якої є відомий фотохудожник Олександр Ктиторчук. "Арт-Причал" – новий мистецький заклад, дуже вдало розташований на воді біля Дніпра у підніжжя нового Гаванського мосту, що веде з Подолу на Рибальський острів.

Вхід на фестиваль відбуватиметься за запрошеннями, які розповсюджує оргкомітет серед учасників, партнерів, колег та друзів фестивалю. Проте ті, кому оргкомітет фестивалю фізично не зможе вручити запрошення особисто, також матимуть можливість потрапити на фестиваль – для цього необхідно приєднатися до фестивальної події у соціальних мережах ВКонтакте або Facebook, поширити інформацію про неї на своїй сторінці і залишити на її стіні свою адресу електронної пошти. Організатори надішлють на цю адресу запрошення, яке слід буде роздрукувати.

Місце:
Галерея "Арт-Причал"

Лектори:
Без лектора

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні