Презентація аудіопідручника "Універсальний журналіст" та аудіокниги "Український Ренесанс"

Книгарня "Є" запрошує вас на презентацію аудіопідручника "Універсальний журналіст" та аудіокниги "Український Ренесанс" в рамках проекту "Аудіокниги для людей із вадами зору", яка відбудеться 26 липня.

Презентація підручника з журналістики відомого британського медіа-фахівця Девіда
Рендола (David Randall) у начитці експерта зі ЗМІ, журналіста та ведучого програми "Свобода слова" Андрія Куликова. Перекладений українською Мариною Марченко та виданий у 2007 році за підтримки Проекту Євросоюзу – ТАСІS -BBC World Service Trust "ЖОРНА" – Журналістська Освіта: Розвиток Навичок, цей посібник віднині стане доступним не лише на факультетах журналістики: його аудіо версію почують і у спеціалізованих бібліотеках для незрячих.

Разом із підручником із журналістики студенти презентуватимуть і чергову аудіокнигу "Український Ренесанс" з вибраними поезіями Євгена Плужника, Майка Йогансена, Миколи Зерова та ін. – представників культурно-мистецької хвилі, яку репресувала радянська тоталітарна система у 1920–1930х роках. Благодійники ставлять собі за мету поширення невідомої широким колам літературної спадщини, яка може привернути
увагу до потреб незрячих та інших культурно-освітніх проблем.

Місце:
Книгарня "Є" на "Золотих воротах"

Лектори:
Куликов Андрій

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні