Лекторій "Калейдоскоп": "Київський ландшафт: від природи – до культури"

Калейдоскоп – це регулярний щомісячний лекторій за участі спікерів, які збагачують мистецтво, науку та бізнес новими ідеї та баченнями.

Декілька разів на місяць інтелектуальна спільнота Києва збиратиметься у пабі-бібліотеці "Бабуїн" та перетворюватиме його у творчий простір вільного обміну думок, знань та ідей.

Лекції будуть об’єднані у тематичні цикли. Найближча серія виступів присвячена темі "Київ: традиційний, мистецький та альтернативний". Лектори будуть розповідати про вплив київських ландшафтів на наше мислення, сучасні арт-проекти, які змінюють місто та майбутні архітектурні інновації.

Перша лекція "Київський ландшафт: від природи – до культури" відбудеться 2 серпня о 19:30. Йтиметься про природний ландшафт, краєвид як основу формування особливої ментальної та культурної системи координат, специфічно київської культури.

Лектор: києвознавець та екскурсовод Владислава Осьмак.

Лекторій "Калейдоскоп" – це інтелектуальний проект медіаресурсу OpenStudy.

Вхід вільний. Кількість місць обмежена, а тому варто зареєструватися на улюблену тему лекції. Місце проведення усіх подій: паб-бібліотека "Бабуїн" (вул. Комінтерна, 10).

Слідкувати за подіями можна у нашій спільноті на Facebook.

Контактна інформація: +380 (93) 713 50 08 або [email protected].

Місце:
Паб-бібліотека "Бабуїн"

Лектори:
Осьмак Владислава

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні