ФотоП’ятниця у PinchukArtCentre

У п’ятницю, 3 серпня 2012 року, PinchukArtCentre запрошує на акцію "ФотоП’ятниця у PinchukArtCentre". Лише в цей день з 15:00 до 21:00 всі відвідувачі арт-центру матимуть унікальну можливість сфотографуватись на фоні робіт відомого художника Аніша Капура, представлених в арт-центрі в рамках його першої персональної виставки у Східній Європі. Зйомку проводитимуть професійні фотографи арт-центру.

Ця виняткова подія дозволить шанувальникам мистецтва Капура сфотографуватись біля відомих творів автора, які розмістились на трьох поверхах арт-центру, а саме: "Постріл в кут" – гармати, що стріляє снарядами з червоного воску; "Між лайном і архітектурою" – монументальних бетонних скульптур-нагромаджень та культових дзеркальних робіт Аніша Капура.

Денис Казван, директор з комунікацій Фонду Віктора Пінчука: "Відвідувачі PinchukArtCentre завжди мають бажання зробити своє фото на фоні робіт з представлених експозицій, але, на жаль, регламент роботи арт-центру не дозволяє проводити власну фотозйомку. Тому ми вперше проводимо спеціальну акцію, в рамках якої четверо фотографів арт-центру зніматимуть всіх відвідувачів на фоні культових арт-об’єктів індійського митця".

Всі учасники акції отримають фотографії поліграфічної якості у цифровому вигляді. А двадцять найяскравіших світлин з відвідувачами на фоні робіт будуть відібрані командою арт-центру та розміщені на сайті PinchukArtCentre.

Фотозйомка на власні пристрої (фотоапарати та мобільні телефони) в рамках акції "ФотоП’ятниця у PinchukArtCentre" буде заборонена.

Перша персональна виставка Аніша Капура в Східній Європі знайомить зі спеціальною добіркою найвідоміших робіт митця, а також новими арт-об’єктами, створеними спеціально для PinchukArtCentre.

Експозиція відкрита для огляду до 30 вересня 2012 року.

Місце:
PinchukArtCentre

Лектори:
Без лектора

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні