В Києві побачать виставку Маші Шубіної в контейнерах

Kadygrob&TaylorArtProjects представляє нову персональну виставку Маші Шубіної. Проект "LOSTandFOUND" пройде в рамках програми Kyiv Pop-Up Gallery і буде розміщений всередині двох транспортних контейнерiв. Експозиція відкрита для огляду з 15 по 24 вересня 2012 року.

Основу проекту складають дві живописні серії - Back Side і National Terror.

У фокусі обох серій - сама Маша. Формат автопортрета складає ключову частину всієї творчості Шубіної. Зображаючи саму себе, художниця приміряє різні образи і шаблони. На цей раз основним елементом такого шаблону стала строката національна хустка.

Експозицію доповнюють об'єкти з характерною формою гумових ляльок із секс-шопів, виготовлених, при цьому, з тих же "традиційних" хусток.

"Роботи пройняті українським колоритом, - розповідає художниця – швидше за все тому, що створювалися на території країни. Літні роботи яскравіші та інтенсивніші - сільські пейзажі та місцевий колорит, яким я була оточена протягом року, допомагав і посилював мій задум".

Важливою частиною проекту є також символічне місце його демонстрації - справжні морські контейнери, розміщені посеред київського Пасажу. Подібні контейнери використовуються для міжнародних перевезень найрізноманітніших товарів по всьому світу.

Реклама:

Головне сьогодні