Презентація проекту "Великі студії"

Арт-студія "Счастье" за підтримки клубу "Арт і Я" розпочинає проект "Великі студії" – створення організації, що ініціює проведення навчальних програм за методом панорамної освіти у сфері культури.

Протягом трьох років в арт-студії "Счастье" та клубі "Арт і Я" проводились заняття для дітей та дорослих за панорамним методом, що обов’язково включає в себе пошук зв’язків між предметами: історія, мистецтвознавство, живопис, графіка, ліплення, музика і т. і., поєднання теорії з практикою. Метод покликаний ліквідувати фрагментарність знань та надихати на самоосвіту, формувати наукове та критичне мислення, розповсюджувати моду на культурну обізнаність, ерудованість та корисний сімейний відпочинок.

Тепер за цим методом розроблено сім нових программ: "Великі казки", "Велика історія", "Великі міста", "Великі книжки", "Великі художники" та "Великий Схід", а також курс у такій сфері, як сучасне мистецтво – його назва "Велика ідея".

Особливістю проекту є те, що впроваджено сімейні заняття – де великі й малі, дорослі разом з дітьми (чи нарізно) можуть навчитися ліпити та малювати , дізнатись щось нове про різні культури світу та створити разом мистецькі шедеври. Сімейні заняття передбачають відвідання і зайняття творчістю разом батьків з дітьми 3-7 років (для старшого віку дітей будуть окремі групи).

Під час презентації відбудеться міні майстер-клас з японського живопису, можна буде побачити художні роботи учнів арт-студії "Счастье", а також автора проекту Ольги Адам і поспілкуватися з ними. Подія пройде у рамках виставки "Від розчерку до літери" з роботами учасників курсів каліграфії від клубу творчого розвитку "Арт і Я" у арт-галереї"Мінус 4".

Окрім цього, на презентації буде запропоновано можливості співпраці та поінформовано, яким чином бажаючі зможуть долучитися до організації таких курсів. Особливо цікавою ця інформація може бути для батьків із дітьми.

Обов’язкова реєстрація за посиланням або за тел.: +380 (99) 521 46 19, Анастасія.

Місце:
Галерея "Мінус 4"

Лектори:
Адам Ольга

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні