Акустичний концерт Бориса Гребєнщикова в рамках виставки його робіт "Счастье здесь"

Бориса Борисовича, Боба і попросту БГ масово знають як автора пісень, лідера групи "Акваріум", а деякі – як художника-примітивіста. Це його амплуа аж ніяк не нове. Воно проявилося ще в 80-ті роки, у часи піку популярності групи художників "Мітьки", що вплинула на всі грані його творчості. Саме ця складова ленінградського неофіційного мистецтва сформувала зовнішній вигляд групи музикантів, особливий, зрозумілий обраним, сленг їх текстів, відкритий і простодушний погляд на життя, в якому розкривається поетичність і краса повсякденності. Він обростав мітьковською душевністю і вже тоді брав участь у їхніх виставках. Пізніше в творчість БГ вплетуться християнські притчі і буддійські мантри, але навіть ці пошуки глибинного сенсу буття не позбавлять його зворушливої простоти і світлості.

Кожна його робота – це автопортрет, точне відтворення особистості творця. Дивлячись на них, ясно розумієш, що коли БГ співав нам про доброту і красу чистих помислів, він не брехав. Київська публіка зможе переконатися в цьому ще раз – їй буде представлено ​​і живопис, і акустичну програму.

"Дайте мені око, дайте мені полотно, дайте мені стіну, в яку можна вбити цвях. До мене назавтра ви прийдете самі", – стіни будуть надані Центром сучасного мистецтва М17 з 6 по 7 жовтня 2012 року.

Програма:

5 жовтня – акустичний концерт в рамках виставки. Тривалість 2 години.
Квитки за телефоном: + 380 (93) 013 06 14
Бронювання: +380 (63) 581 65 12

6-7 жовтня – виставка живопису. Відкрита з 10:00 до 20:00. Вхід вільний.

Місце:
М17 Центр сучасного мистецтва

Лектори:
Без лектора

Вартість:
400 грн.

Реклама:

Головне сьогодні