Курс з образотворчого мистецтва "Великі художники"

Дух Клімта чи Ван Гога, великих Гойя і Моне цікаво відчути, спробувати, отримати враження і дізнатись секрети творчості, щоб збагатити себе дотиком прекрасного до душі. Намалювати у стилі когось із великих – чи це не мрія!

На цьому курсі ви не лише вчитесь основам живопису та графіки, а й знайомитесь з долями відомих художників і вчитесь краще розбиратися в стилях та історії мистецтва. На заняттях органічно поєднана теорія з практикою.

В програмі курсу:
1. Змішувати масло і тримати пензлі з Айвазовским. Секрети доброго гумору, довголіття та вміння бути багатим і популярним – теж від нього.
2. Мистецтво бачити кольори та мова образів з великим Куїнджі. Кохання по грецьки на все життя. Уроки впевненості у собі та в своїй долі.
3. Школа Рєпіна – прийоми навчання малюнку.
4. Рембрандт і його загадкове світло. "Нічна варта" та Хендрик’є-Даная: хто друзі, а хто вороги? Контраст і композиція.
5. Пропорції з Альбрехтом Дюрером. Композиція, гравюра, майстерність, формування банку зображень у власній голові – усе від нюрнберського майстра автопортретів.
6. Пітер Брейгель – голландський метафоризм. Школа чудовиськ.
7. Володар латаття Клод Моне. Японський місток чи урок творчої правдивості.
8. Важкий героїзм Родена – тридцять років на одну роботу, як стати професором Кембріджу без освіти, як навчитися працювати з натурою, як не згубити власного щастя – уроки Родена.
9. Якби Володимир Познер брав інтервью у Леонардо да Вінчі? Якби Леонардо не був амбідекстром? Якби він працював не на Мєдічі? Янгол Аріель із "Мадонни в скелях" – намалюємо соусом чи сангіною.
10. Франциско Гойя – співець іспанських графинь маслом та страшних "Снів розуму, що породжує чудовиськ" у техніці офорту. Або урок того, як можна перекреслити половину життя, зректися від нього і почати все виправляти.

Далі в проекті: Микола Ге, Олександр Мурашко, Густав Клімт, Пабло Пікассо, Ренуар, Ван Гог, Поль Гоген, Рафаель, Ботічеллі, Веласкес, брати Васнєцови та багато інших.

Курс "Великі художники" є одним з 7 курсів проекту "Великі студії", що побудовані за методом панорамної освіти для дорослих та дітей.

Група для дорослих.
Заняття проходитимуть щосереди, о 19:00. Початок курсу в середу, 10 жовтня.
Вартість курсу 1350 грн/10 занять. Окреме відвідання – 150 грн.

Записуйтесь будь ласка, за тел.: +380 (99) 521 46 19, Анастасія. Або за реєстраційною формою на сайті.

Місце:
Арт-студія "Счастье"

Лектори:
Адам Ольга

Вартість:
1350 грн.

Реклама:

Головне сьогодні