Фестиваль-виставка японської культури "ЯпоноМанія"

Вперше в Україні відбудеться фестиваль-виставка японської культури "ЯпоноМанія". Подію приурочено до 20-річного ювілею україно-японських дипломатичних відносин.

"ЯпоноМанія" – це фестиваль японської культури, який познайомить відвідувачів з країною сонця, що сходить, в усьому її розмаїтті. Перед вами відкриється таємничий світ орігамі, ви побачите показові виступи з фехтування й різних єдиноборств, зможете відвідати майстер-класи зі стрільби з бойового лука. Також на виставці пройдуть тематичні лекції, що відкриють секрети образу гейші. Ви дізнаєтеся, як за японськими традиціями проводити чайну церемонію, і побачите чудову колекцію нецке. Особистий кухар Посла Японії в Україні дасть унікальний майстер-клас з приготування суші. Відвідавши виставку, ви зможете зануритися в атмосферу стародавньої Японії, її мистецтва, а також побачити унікальні колекції японської зброї, кімоно і японських сувенірів.

Захопливе розмаїття експозиції чекатиме на вас на так званих "Островах Японії": Ігровий острів для дітей, острів Самураїв, освітній Острів, кулінарний Острів, острів Краси, острів Сучасних Технологій, острів Майбутнього та інших. Кожен відвідувач незалежно від віку зможе знайти цікаві для себе експозиції й проникнутися атмосферою.

Під час майстер-класів ви отримаєте можливість набути практичні навички в тому чи іншому виді мистецтва. Наприклад, навчитися складати орігамі або ікебани. Презентація – це захоплива розповідь, доповнена яскравими ілюстраціями, яка переносить слухачів у далеку і загадкову Японію. Під час демонстрацій на ваших очах майстри будуть творити свої шедеври.

Зареєструватися для участі у майстер-класах, презентаціях чи демонстраціях можна вже зараз онлайн на сторінці фестивалю.

Організатором фестивалю є компанія Confetti ("Євроіндекс") – найбільший організатор B2B-виставок в Україні. Подія пройде за підтримки: Посольства Японії в Україні та Українсько-Японського центру НТУУ "КПІ".

Фестиваль-виставка стартує 20 жовтня 2012 року і триватиме протягом двох днів, насичених японським духом і стилем життя.

Подробиці на сайті фестивалю-виставки: http://japanmania.kiev.ua.

Купити квитки

Місце:
Виставковий центр "КиївЕкспоПлаза"

Лектори:
Без лектора

Вартість:
10-70 грн.

Реклама:

Головне сьогодні