Концерт гурту Miles Smiles: Wallace Roney, Larry Coryell, Joey DeFrancesco, Omar Hakim, Darryl Jones and Rick Margitza

Перший день фестивалю Jazz in Kiev 2012 завершить супергурт Miles Smiles, учасниками якої є сценічні партнери одного з найвпливовіших музикантів ХХ століття Майлза Дейвіса.

Легендарний трубач і бендлідер Майлз Дейвіс знаменитий, крім іншого, тим, що залучав до участі у своїх проектах найкращих представників сучасної музики, практично кожен з яких мав вплив на розвиток джазу і не тільки. Miles Smiles знову збирає разом цих видатних музикантів, щоб відтворити тут неповторну атмосферу, яка завжди панувала на концертах Дейвіса.

На трубі в цьому супергурті грає Воллес Роні, який акомпанував Майлзу Дейвісу на фестивалі Montreux Jazz Festival в 1991 році. У складі Miles Smiles в Київ також приїдуть органіст Джої ДеФранческо, славнозвісний гітарист Ларрі Коріелл, екс-учасник Weather Report барабанщик Омар Хакім, бас-гітарист Даррен Джонс (музикант з 1993 року гастролює і записується з легендарною групою The Rolling Stones) і саксофоніст Рік Маргітца.

В даний час проект Miles Smiles активно виступає на провідних джазових фестивалях. Тільки в поточному 2012-му році музиканти були (або ще будуть) учасниками таких престижних джазових форумів, як North Sea Jazz, Montreal Jazz Festival, Copenhagen Jazz Festival, SF Jazz Festival.

Купити квитки на концерт можна на сайті: www.jazzkassa.kiev.ua. Квиток продається на один фестивальний день 26 жовтня, в рамках якого також відбудеться концерт Kiev Big Band.

ВІДЕО ДНЯ

При купівлі абонементу на всі 3 дні фестивалю – знижка 10%.

Місце:
Міжнародний центр культури і мистецтв (Жовтневий палац культури)

Лектори:
Без лектора

Вартість:
увесь перший фестивальний день – 150-600 грн.

Реклама:

Головне сьогодні