Зустріч проекту "Що сниться автору?"

У п’ятницю 9 листопада в Музеї сновидінь відбудеться друга зустріч в рамках проекту “Що сниться автору?”. Снолекторами щомісячних посиденьок з відомими українцями стануть письменники — автори, чиї сни увійшли до альманаху “Сновиди. Сни українських письменників”, який вийшов друком у видавництві “А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА”.

“Що сниться автору?” – це щомісячний проект Музею сновидінь, в рамках якого відомі українські музиканти, актори, режисери, письменники відповідають на питання: “Що вам сниться?”, “Чи запам’ятовуєте ви свої сни?”, “Чи допомагають вам сни у творчому процесі?”, “Чи використовуєте ви ідеї, сюжетні ходи, персонажів із своїх сновидінь у своїх творах?”

“Сновиди”, які вийшли друком у 2010 році під редакцією Тараса Малковича, є чи не першою антологією снів у світі. Вперше під однією обкладинкою були зібрані тексти відомих поетів, прозаїків, дитячих письменників, драматургів. Серед тих, хто поділився своїми снами — Юрій Андрухович, Софійка Андрухович, Андрій Бондар, Богдана Матіяш, Лариса Денисенко, Сергій Жадан, Богдан-Олег Горобчук, Оксана Забужко, Ірена Карпа, Іван Малкович, Марія Матіос, Таня Малярчук, Ліна Костенко.

Глядачі матимуть змогу не тільки почути уривки-сни з альманаху “Сновиди” у виконанні авторів Тараса Малковича, Богдана-Олега Горобчука та Богдани Матіяш, а також поставити своє питання про те, як створювалося оніричне видання, як долучалися до нього учасники, як писалися сни і як саме сни лягають на аркуш паперу у вигляді тексту. Кожен снолектор представить свій сон чи то у музичному супроводі, чи то у супроводі відеоряду.

Реєстрація

Місце:
Музей сновидінь

Лектори:
Малкович Тарас,Матіяш Богдана,Горобчук Богдан-Олег,Груша Ярина

Вартість:
50 грн.

Реклама:

Головне сьогодні