"Що сниться автору?": Дмитро Сухолиткий-Собчук

У середу, 14 листопада о 19:30 в “Музеї сновидінь” про свої походи до Морфея та їх вплив на власну творчість розкаже молодий український режисер, учасник альманаху “Україно, гудбай!” Дмитро Сухолиткий-Собчук.

Листопадові посиденьки “Що сниться автору?” були на межі зриву. Тож українських молодих майстрів слова доведеться запросити іншого разу, а осінь Музей сновидінь проводжатиме під кольорові сни на широкому екрані. Дмитро Сухолиткий-Собчук, автор найдушевнішої срічки з альманаху “Україно, гудбай!” — “Борода”, лауреат конкурсу кіносценаріїв “Коронація слова”, учасник та переможець національних та міжнародних кінофестивалів: “Молодість”, “Відкрита ніч”, Одеський МКФ, Кінолев.

Після навчання на архітектурному та філософському факультеті, Дмитро вирішив податися в режисуру, вступивши до майстерні Михайла Іллєнка в КНУТКІТ ім. Карпенка-Карого. Давня мрія здійснилася, тому, щоб встигнути відзняти все задумане, на сон Дмитро багато часу не витрачає. Часто спить у власному офісі, притуливши у куточку надувного матраса, іноді по 3-5 годин. Результат безсонних ночей наш листопадовий снолектор продемонструє гостям Музею сновидінь після того, як розповість про те, чи вдається бачити сни за ніч довжиною в 3-5 годин, чи якісь із них стануть кіношедевром та про що думав Шекспір, кои писав “Сон літньої ночі”.

Місце:
Музей сновидінь

Лектори:
Груша Ярина,Сухолиткий-Собчук Дмитро

Вартість:
50 грн.

Реклама:

Головне сьогодні