Акустичний концерт гурту Brazzaville

Девід Браун, лідер групи Brazzaville, вже давно закріпився у свідомості слухачів як невтомний мандрівник і справжній романтик. Збираючи враження по всьому світу, Девід Браун успішно втілює побачену красу у своїх творах. Саме тому пісні Брауна подібні до щоденника мандрівника.

Його життя настільки ж насичене, наскільки безпосереднім є ставлення до неї, і мудрості в піснях рівно стільки ж, скільки й наївності. Мрія музиканта – відправитися до портових міст світу на збудованому своїми силами вантажному судні, повному дружніх груп, музикантів, танцюристів, кіношників, художників, письменників, філософів і експериментальних композиторів.

А поки корабель Девіда тільки в розробці, музикант продовжує подорожувати по світу з гастролями. На цей раз дорога приведе його в Україну. Девід Браун приїде разом зі своїм гітаристом Кенні Лайоном і новою акустичною програмою.

Девід Артур Браун і Кенні Лайон – не тільки чудові музиканти, але й давні друзі. Вони розуміють один одного з півслова. Можливо, саме давня дружба і повне взаєморозуміння є причиною успіху всіх проектів, які створюють ці музиканти. До речі, першим, кому подзвонив Девід, вирішивши створити групу Brazzaville, був саме Кенні.

Саме тоді, в 1998 році, їхня дружба переросла в плідну музичне співпрацю. Девід і Кенні відіграли безліч акустичних концертів в різних країнах світу. Поєднанням двох гітар музиканти передають набагато більше, ніж просто дивовижні мелодії – це і душевні переживання, і смисли життя, і чесні емоції.

Вони не ті, для кого музика – це комбінація нот і ритму, вони ті, для кого музика – поєднання душевних станів. Зачіпаючи гітарну струну, вони зачіпають струни душ, слухають їхню музику.

Місце:
Паб-бібліотека "Бабуїн"

Лектори:
Без лектора

Вартість:
100-120 грн.

Реклама:

Головне сьогодні