Зустріч із молодими українськими режисерами – "Мультики на зиму"

Так от, друзі, в чарівні передноворічні дні ми раді запросити вас на гостину. 26 грудня відбудеться наш перший показ "Мультики на зиму". За чашкою чаю із режисерами ми насолоджуватимемось смачним українським кіно. До нас завітають три молодих режисери – Катерина Чепік, Родіон Шуб та Олена Потьомкіна.

Катерина Чепік – лауреатка фестивалів "КРОК", "Кінолев" та "Відкрита ніч". Катя покаже анімаційну стрічку "Уві сні" – мандрівка снами, через яку вгадуються пригоди Аліси з Країни чудес. Також режисерка представить мультик "Без кінця" – історію про те, як ми заплутуємось у повсякденному життя і починаємо думати, що воно нескінченне.

Родіон Шуб – переможець фестів "Кінолев" та "Відкрита ніч". Родіон представить два мультики: "Дерево життя" та "Шедевр". "Дерево життя" – фільм про те, як природа намагається перемогти сіре безжальне місто. "Шедевр" – розповідь про те, як створюються мультики. Головну роль у стрічці заграв сам Шуб.

Призерка "Відкритої ночі" Олена Потьомкіна покаже мультфільми "Чистий" та "Всередині". "Чистий" – історія про янголів, що займаються лише тим, що дбають про власну чистоту. Маленький янгол знайомиться з дівчинкою. І одного разу йому доводиться обирати: зберегти чистим свій одяг чи врятувати маленьку подругу. "Всередині" – історія про місто, де живуть люди-ящики: зовні майже однакові, але всередині кожного розгортається ціле життя – кольорове, яскраве, суворе, але справжнє.

Після показу ми поділимося враженнями й поспілкуємося з авторами. Чекаємо вас на тепле чаювання 26 грудня о 19:00, в Руському клубі Культ Ра, що на Володимирській, 4

Як потрапити до нас? Щоб всім вистачило місця у гостині, для відвідин показів необхідно попередньо зареєструватися. Для цього, до 25-го грудня надішліть, будь ласка, на скриньку [email protected] своє ім’я та прізвище з підтвердженням відвідин нашої зустрічі.

Реклама:

Головне сьогодні