Авторська зустріч з Мирославом Дочинцем "Книги про вічне"

Книгарня "Є" та видавництво "Карпатська вежа" запрошують на авторську зустріч з Мирославом Дочинцем "Книги про вічне", яка відбудеться 16 лютого.

В Україні не знайдеться, мабуть, жоден письменник, чию творчість обговорювали б так широко, як це роблять з книжками Мирослава Дочинця. Окрім топових позицій у рейтингах книгарень, його книжки також заповнюють важливу лакуну "духовного наративу" української літератури.

Яскраві особистості та їхні влучні сентенції рясніють у кожній книжці письменника, пробиваючи шлях до людей різного віку та соціального статусу.

На зустрічі з шанувальниками своєї творчості письменник розповість не тільки про реальне підґрунтя своїх повістей та збірок, але й з радістю поговорить про все, що можна прочитати між рядками його книжок.

Мирослав Дочинець – український письменник, журналіст. 1990 року заснував газету "Новини Мукачева", 1998 року – видавництво "Карпатська вежа", у якому як головний редактор і директор підготував та видав упродовж лише перших п’яти років понад 100 видань. Автор понад десяти книг, серед яких – "Гірчичне зерно", "Оскал собаки", "Мункачі з Мукачева", "Роса на фігових листках", "Він і вона", "Дами і Адами", "Гра в ляльки. Жіночі історії", "Куфрик з фіглями", "Лис у винограднику" та інші. Книги Мирослава Дочинця "Вічник. Сповідь на перевалі духу" та "Многії літа, благії літа. Заповіді 104-річного Андрія Ворона" про карпатського діда-старожила стали бестселерами. У 2012 році вийшов новий роман письменника – "Криничар", а також версія роману "Вічник" для юнацтва під назвою "Бранець чорного лісу", на початку 2013 року — книжка "Горянин. Води Господніх русел".

ВІДЕО ДНЯ

Зустріч модерує Володимир Даниленко.

Місце:
Книгарня "Є" на "Золотих воротах"

Лектори:
Дочинець Мирослав

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні