Сольний концерт Павла Ігнатьєва

Кожна людина — це незамінна частинка всесвіту і водночас його абсолютне дзеркало. Піаніст наодинці зі своєю музикою — це відкритий діалог людини зі своїм (цілим) всесвітом. Чисте і безкомпромісне занурення в себе, глибинна подорож в пошуках відповідей на одвічні запитання.

Атмосфера відречення від надуманих ролей і умовних ігор, повалення внутрішніх імперій, заповнення внутрішнього простору тишею вічності по самі вінця. Відповіді на найскладніші питання зазвичай найпростіші, і будь-який їх пошук у зовнішньому світі приречений на ходіння колами в непроглядній темряві.

Щоб чути треба вміти слухати, щоб слухати потрібно мовчати. Істина завжди проста, все, що вона потребує — це мужність щоб її прийняти. Джерело істини невпинно б’є в глибині кожного, воно не пересихає, воно не має ні початку ні кінця, воно і є тією пуповиною, що з’єднує нас з всесвітом. Часто ми засипаємо це джерело брудом мирських тривог, пристрастей, невпорядкованих думок, безплідних бажань і раптом, відчуваємо невимовну внутрішню порожнечу. І саме тоді варто зрозуміти, що настав час хорошої, глибокої музики.

Павло Ігнатьєв виконує авторську музику у властивій йому неповторній манері, яку називають modern classical і modern jazz. Сам Павло навмисно не дає визначення своїй музиці, щоб грати чистіше, чесніше і не заганяти музику в рамки умовностей. Павло — музикант нового покоління. Першокласно володіючи класичної технікою гри на фортепіано, відточеної в академіях України, Польщі, Австрії та Німеччини, він у першу чергу грає емоціями для досягнення неохідної атмосфери і занурення слухача в той чи інший емоційний стан.

23 березня

ВІДЕО ДНЯ

Початок о 20:30
Atmasfera 360
Вул. Велика Васильківська, 57/3
М "Олімпійська"

Реклама:

Головне сьогодні