Концерт "Малер, Шенберг, Рахманінов – останні романтики ХХ ст."

31 березня в Національній філармонії України за підтримки Австрійського культурного форуму відбудеться вечір вокальних мініатюр "Малер, Шенберг, Рахманінов – останні романтики ХХ ст.".

За участю лауреата міжнародних конкурсів Андрія Бондаренка (баритон), партія фортепіано – лауреат міжнародних конкурсів Елена Ларіна (Австрія).

Програма:

Г. Малер – Пісні мандрівного підмайстра
А. Шенберг – Ранні пісні
С. Рахманінов – Романси

Вартість квитків – 45-90 грн. (можна придбати у касі філармонії).

Єлена Ларіна – педагог-концертмейстер Віденського музичного університету. Після завершення навчання у Національній музичній академії України (клас Т. А. Рощіної) продовжила навчання за фахом концертмейстер зі спеціалізацією з вокально-камерної музики (Liedbegleiterin) у Віденському музичному університеті та Мюнхенській вищій школі музики. Вона є лауреатом численних найпрестижніших конкурсів з вокалу та фортепіано, зокрема "Schumann Wettbewerb Zwickau 2004", "Mozart Wettbewerb Salzburg 2006", "Wigmore Hall Song Competition 2007". Інтенсивна концертна діяльність піаністки відбувається у провідних концертних залах Австрії, Німеччини, Великобританії, Італії, Швейцарії та США (Wiener Konzerthaus та Musikverein, Wigmore Hall, Kölner Philharmonie), а також на таких фестивалях, як "Schubertiade Schwarzenberg" та "Salzburger Festspiele".

Місце:
Національна філармонія України

Лектори:
Без лектора

Вартість:
45-90 грн.

Реклама:

Головне сьогодні