Семінар "Розшифровуючи код: написання ефективних фулбрайтівських есеїв"

Семінар "Розшифровуючи код: написання ефективних фулбрайтівських есеїв" (Unlocking the Code: Writing Effective Fulbright Essays) з написання конкурсних есеїв на програму Fulbright Graduate Student Program проводитиме Ів Сміт (Eve Smith), стипендіатка програми English Language Fellow Program 2012/13, фахівець з методики викладання англійської мови, Національний університет "Києво-Могилянська академія".

Для реєстрації на семінар просимо заповнити реєстраційну форму або зателефонувати за номером +380 (44) 287 07 77 не пізніше, ніж за день до дати проведення події. Учасникам вебінару на електронну адресу надійде повідомлення з посиланням, яке дозволить взяти участь у вебінарі.

Приєднатись до онлайнової презентації або прийти на семінар потрібно за 10 хвилин до початку. Необхідною умовою участі у вебінарі є наявність швидкісного інтернету, навушників та мікрофону. Ви зможете переглядати презентацію на екрані комп’ютера, слухати коментарі представників офісу та ставити запитання після вебінару.

Мова семінару – англійська.

Місце:
Офіс Програми імені Фулбрайта в Україні

Лектори:
Сміт Ів

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні