Неділя для татусів і пінгвініків: презентація "садочкової" повісті Івана Андрусяка "Пінгвінік"

14 квітня (неділя) о 12:00 у столичній букарні "Бабуїн" (вул. Симона Петлюри, 10) відомий письменник, "прозайчик" і "пробурундук" Іван Андрусяк презентує свою нову книжку "Пінгвінік" — чи не єдину в сучасній українській дитячій літературі психологічну повість для дошкільнят.

У "Неділю татусів і пінгвініків" видавництво "Грані-Т", букарня "Бабуїн" та арт-студія "Азур" запрошують усіх маленьких читачів разом із татусями – це чудова нагода провести час із дитиною, поспілкуватися на різні "батьківські" теми й укотре показати мамам, як ви їх любите й цінуєте.

Це неправда, що татусі зовсім не дають ради з дітьми, – і про це охоче розповість автор улюблених дитячих книжок і батько трьох дітей Іван Андрусяк. Цього разу письменник прийде на зустріч разом із молодшою донькою Стефою, героїнею багатьох книжок письменника й прототипом Катрусі з "Пінгвініка".

Ця барвиста, "сонячна" подарункова книжка саме для тих малюків, яким уперше йти в садочок дуже цікаво, адже там багато діток, із якими можна вволю погратися. Та ось вони усвідомлюють, що це стає їхнім першим у житті обов’язком, – і тоді виявляються перші розчарування, прикрощі, капості й навіть конфлікти. Тоді треба вперше в житті проявити характер і нікому не дозволити плювати собі в кашу…

Добрий гумор, який є "фірмовим стилем" нашого автора, допоможе залагодити всі конфлікти й забути про всі капості, – адже усміхатися люблять і малюки, і їхні батьки. А розкішні ілюстрації Олени Шикури неодмінно захоплять діток, які ще не вміють читати самі, тож читатимуть цю книжку разом із найріднішими людьми – мамою й татом.

ВІДЕО ДНЯ

Ми приготували чимало цікавинок для наймолодших читачів: разом із арт-студією "Азур" навчимося робити паперових пінгвінів, а відтак, зголоднівши, скуштуємо справжньої пінгвінячої страви від букарні "Бабуїн"!

І пам’ятайте: усіх дівчаток і хлопчиків, які приведуть із собою тата, чекатиме сюрприз від видавництва "Грані-Т"! А мами в цей час зможуть спокійно відпочити вдома й нічим не перейматися – на наших татусів можна покластися! ;)

Вхід вільний. Реєстрація: +380 (67) 24 75 960.

Місце:
Паб-бібліотека "Бабуїн"

Лектори:
Андрусяк Іван

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні