Кінопоказ: ретроспектива робіт Оксани Чепелик + зустріч з режисеркою

З 24 по 28 квітня 2013 року в Києві відбудеться другий Київський міжнародний фестиваль короткометражних фільмів (КМФКФ), на якому буде представлена найширша в Україні панорама актуального короткометражного кіно з усіх континентів.

Цьогорічний фестиваль буде значно масштабнішим за перший. Цього разу за п’ять фестивальних днів українські глядачі матимуть змогу побачити на великому екрані близько двух сотень короткометражних фільмів. На розгляд відбіркової комісії було подано близько 1200 фільмів, із понад 80-ти країн, з яких і формувалась програма фестивалю.

25 квітня відбудеться ретроспективний показ робіт Оксани Чепелик та зустріч з режисеркою.

У збірку ввійшли роботи українського художника, режисера, оператора, сценариста та архітектора Оксани Чепелик. Експериментальні роботи, які вже побували в багатьох світових столицях, нарешті побачать і в Україні. Вдруге після Парижа та вперше в Україні ми представляємо ретроспективу робіт Оксани Чепелик.

Відслідковувати останні новини та події фестивалю можна на сайті www.kisff.org або в соціальних мережах (www.facebook.com/KyivISFF та vk.com/kisff).

Місце:
Atmasfera 360

Лектори:
Чепелик Оксана

Вартість:
уточнюється грн.

Реклама:

Головне сьогодні