Відкриття виставки живопису "Рецепт щастя" Тетяни Поліщук

Департамент культури КМДА, Музей книги і друкарства України мають честь запросити вас на церемонію відкриття виставки "Рецепт щастя".

У кожного своє уявлення щастя. Авторська концепція щастя втілена в роботах,
представлених на цій виставці. Гармонійне поєднання внутрішнього і зовнішнього "Я" людини, народної традиції і новацій космополітичного сьогодення, почуття любові і відповідальності до природи та інших людей, вдячне ставлення до Творця – ось що сьогодні має відновити цілісність людини, дати їй відчуття щастя і наповненості життя.

Маючи освіту театрального художника (ОТХТУ), Тетяна Поліщук паралельно з ужитковим мистецтвом протягом багатьох років також займається живописом. Неодноразово змінюючи техніку і стиль виконання, вона перебуває у творчому пошуку найбільш виразних засобів для втілення своїх ідей. Наразі, спрощуючи малюнок і використовуючи відкриті, яскраві кольори, вона намагається досягнути такого самого впливу на глядача, який справляють дитячі малюнки, максимальна виразність яких досягається простими технічними засобами і щирістю почуттів.
Тетяна є активним учасником багатьох колективних, групових обласних і всеукраїнських виставок Спілки художників і Спілки мистців, має декілька сімейних та персональних виставок. Її роботи знаходяться в музеях Одеси та Миколаєва, а також в багатьох приватних колекціях України і за кордоном.

Виставка триватиме з 15 травня до 16 червня 2013 року

Музей книги і друкарства України працює щодня, крім вівторка, з 10:00 до 17:00 за адресою: вул. Лаврська, 9; корпус 9 (територія Національного Києво-Печерського заповідника).

Довідки: +380 (67) 956 87 62; +380 (44) 280 52 56; 280 79 76.

Місце:
Музей книги і друкарства України

Лектори:
Без лектора

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні