Відкриття "Днів польського кіно": "Мій велосипед" Піотра Тшаскальського

У Києві відбудеться фестиваль "Дні польського кіно", у рамках якого буде представлено сім найкращих польських стрічок, створених протягом останніх двох років і різних за жанрово-стильовою палітрою.

Почесною гостею фестивалю стане Марта Ларисса Плучинська, продюсер фільму Піотра Тшаскальського "Мій велосипед"/Moj rower (2012), який вона представить київським глядачам на відкритті. Марта Ларисса Плучинська – член Національної палати продюсерів аудіовізуальних матеріалів, Асоціації незалежного кіно і телебачення та Европейської кіноакадемії. Займається як національними проектами, там і міжнародною копродукцією, серед якої художні та документальні фільми, рекламні ролики, відео кліпи, телепрограми та телешоу.

"Mій велосипед" – це різновид сучасної родинної оповіді, герої якої відважились подивитись одне одному у вічі, не зважаючи на роки нерозуміння і ворожнечі. Героїзм, щирість і відданість родині – це риси героя, що культивуються усіма поколіннями. Під час справжньої чоловічої подорожі троє рідних людей зближуються, згадують дитинство і юність, зриваючи завісу з найболючіших проблем і образ, які не дають спокою усе життя. Картина зворушує до сліз, залучаючи глядача у вир глибоких почуттів.

Фільм демонструється з українськими субтитрами.

Місце:
Кінотеатр "Кінопалац"

Лектори:
Без лектора

Вартість:
25 грн.

Реклама:

Головне сьогодні