Всеукраїнський Міжнародний Фестиваль "UKRAINE JAZZ SUMMER 2013"

КИЇВ 25 червня

FREEDOM: урочисте відкриття ФЕСТИВАЛЮ

Прес-конференція з артистами початок о 18:00 (вхід за запрошеннями, акредитація обов’язкова тел. (066) 820-13-78;

Проект "BIRD with strings" (з репертуару Чарлі Паркера) початок о 19:30

Ів Корнеліус – вокал (США), Роберт Анчиполовський – саксофон (Ізраїль), Арк Овруцький – контрабас, бас-гітара (Україна-США), У супроводі струнного оркестру

КИЇВ 26 червня

FREEDOM: ДРУГИЙ день ФЕСТИВАЛЮ

Квартет Аллана Харріса (США) початок о 19.30:

Аллан Харріс – вокал (США),

Рой Ассаф – фортепіано (Ізраїль),

Офрі Нехемія – барабани (Ізраїль),

Арк Овруцький – контрабас (Україна-США)

Про артистів:

Аллан Харріс /Allan Harris/ (США)всесвітньо відомий співак, гітарист та автор пісень. Популярність він отримав в інтерпретації класичних джазових стандартів. Пластичний голос, вільна манера гри на гітарі дозволяє йому легко й невимушено переходити від джазу до року і блюзу, з’єднуючи разом їх елементи, не даючи при цьому ні на хвилину забути про власну індивідуальність.

Харріс виступав у різних містах США, майже у всіх європейських країнах, відвідав з концертами весь Далекий Схід, брав участь у багатьох джазових фестивалях. Він три рази отримував премію The New York Nightlife Award у номінації "видатний вокаліст". Він постійний гість на таких фестивалях як: Jazz Aspen, Wien Jazz Festival в Австрії та Umbria Jazz Festival в Італії. Офіційний сайт http://www.allanharris.com/

Ів Корнеліус /Eve Cornelius/ (США) – співачка з видатною музичною кар’єрою. Вона виступала по всьому світу. Тури по Європі, Японії, США та навіть Кубі пройшли з незмінним аншлагом.

Фестивальний список співачки виглядає досить переконливо: North Sea, Monterey, Montreaux, Newport, Middleheim, JVC Jazz Festival at Lincoln Center.

Одна з не багатьох джазових вокалісток з непередбачуваною музичною винахідливістю, заслужила багато захоплених схвальних відгуків музичних критиків по всьому світу.

Серед імен, котрі оточують її портрет на афішах, видатні представники світового джазу: Roy Hargrove, Jon Hendricks, Chucho Valdez, Mulgrew Miller, Cart Allen, Rodney Whitaker, Mark Whitfield, Tim Warfield та ін. Детально про її творчість на сайті http://evecornelious.com/.

Рой Ассаф (Ізраїль-США)ізраїльський піаніст, отримав музичну освіту на батьківщині. Заради вдосконалення своєї майстерності в джазовій області продовжив навчання в Manhattan School of Music.

Рой Ассаф за всі роки своєї творчої професійної діяльності виступав на одній сцені з рядом світових відомих музикантів: Рой Хардгроув, Антоніо Харт, Л’ юіс Неш, Доктор Біллі Тейлор, Баррі Харріс та ін. Також на сьогодні піаніст Рой Ассаф виступає у складі John Lee Quartet, Charlie Christenson Quartet, Alex Terrier Quartet, Chris Dempsey Quartet.

Роберт Анчиполовський (Ізраїль) видатний ізраїльський саксофоніст та один з тих джазменів, вихідців з бувшого СССР, хто зміг домогтися великої популярності за кордоном.

У 1991 р. Роберт Анчиполовський разом з родиною емігрував до Ізраїлю. Й одразу поїхав на 4 роки до Нью-Йорку вчитися у великого джазового саксофоніста Філа Вудса, котрий казав про свого студента як "про одного з самих талановитих молодих альт-саксофоністів".

Він виступав разом з легендарними джазовими музикантами: Філом Вудсом, Ренді Брекером, Малгрю Міллером, Деборой Браун, Стівом Турре, Кенні Барроном, Ларрі Уіллісом, Тоні Панчеллой, Джеммі О'Доннеллом, Даніілом Крамером, Ігорем Бутманом та ін.

Офрі Нехемія (Ізраїль) – барабани

Нова молода зірка ізраїльського джазу. Вундеркінд, почав грати на барабанах в 2 роки. У свої 18 встиг повчитися в Берклі. Є постійним учасником квартетів Элі Дегібрі та Авішая Коєна, гастролюючи з ними по всьому світу.

Аркадій Овруцький /Ark Ovrutski/ (Україна-США)контрабасист, композитор та бенд-лідер, лауреат джазових фестивалів і автор багатьох міжнародних джазових проектів. Небезпідставно вважається одним з кращих джазових басистів пострадянського простору.

За останні 8 років Арк Овруцький співпрацював з: Кертісом Фуллером, Кармен Ланді, Марком Соскіним, Стівом Уільямсом, Ларрі Уіллісом, Джевоном Джексоном, Стівом Слейглом, Джей Ді Уолтером, Дудукой да Фонсекой, Патієнс Хіггінс, Міхілем Борстлапом, Сінтією Скотт, Джимом Ротонді та ін.

Вартість квитків на концерти у Києві 200-800 грн., тел. для замовлення та бронювання столів: 468-32-32, (066) 820-13-78.

Реклама:

Головне сьогодні