Cвяткування Десятого міжнародного етнічного фестивалю "Країна Мрій"

6-7 липня відбудеться святкування Десятого міжнародного етнічного фестивалю "Країна Мрій".

Алея майстрів, Дитяча галявина, Майстерня народний танців, подіум під відкритим небом "Етно-Fashion", Козацькі розваги, Літературна сцена, книжковий ярмарок, а також численні зустрічі з новими та старими друзями.

На десятому, ювілейному, за ініціативою засновника Олега Скрипки, започатковано нову фестивальну традицію, що носитиме назву "В радісному і розумному тілі здоров'я". Тут ви познайомитесь, зануретесь і станете послідовниками найсучасніших та найефективніших технік з вивчення психічної енергії людини і оздоровлення людського тіла.

Брама "Країни Мрій", котра відчинена вже рівно десять років, як зрештою і сама Країна, будувались і творились зусиллями кожного – слухача, глядача, музиканта, майстра – причетного до цього дійства. Витворивши форму і вдихнувши у неї душу, ми спільно з вами стоїмо на порозі освячення духом та здобуття сили, адже фестиваль став дорослим і зрілим, готовим на великі творчі звершення.

"Країна Мрій" радіє з того, що велика громада долучається щороку до фестивалю і вона вдячно чекає на нову зустріч із кожним, хто прагне гармонії, спілкування й нових вражень. Це доступно для всіх, хто плекає в собі радість, оптимізм, впевненість і бажання бути здоровим. Новий поріг фестивалю ознаменує собою вдосконалення і розвиток на новому вищому щаблі.

Реклама:

Головне сьогодні