Заняття для дітей "Казки та їхні герої" у рамках програми "Сімейні неділі" в PinchukArtCentre

У неділю, 14 липня, о 14:00 PinchukArtCentre запрошує дітей віком від 7 до 9 років на заняття у рамках "Сімейної неділі" на тему "Казки та їхні герої", у рамках якого учасники познайомляться з традиційними фольклорними образами китайської культури та порівняють їх з вже добре відомими героями українських казок.

Дослідивши роботи Ай Вейвея та Чжан Хуаня, представлені на виставці "Китай Китай", юні відвідувачі дізнаються якими бувають сучасні казки та легенди. Творчий майстер-клас від художниці Катерини Вронської "Казки в кишенці" дасть змогу учасникам заняття відтворити в об’ємній формі героїв китайських та українських казок.

Захід розпочнеться о 14:00 на 6-му поверсі в SkyArtCafe, зал video lounge.

"Сімейні неділі" – освітня програма для дітей, в рамках якої фахівці PinchukArtCentre розповідають дітям про те, як функціонує сучасний музей, знайомлять з обраними роботами, представленими на експозиції, після чого проводиться їх обговорення. Крім того, діти мають можливість відчути себе в ролі художників – створити власні роботи в техніці або тематиці розглянутих творів.

Тим часом батьки можуть приєднатися до однієї з регулярних екскурсій, які проводять кваліфіковані гіди PinchukArtCentre.

ВІДЕО ДНЯ

Максимальна кількість дітей у групі складатиме 20 учасників. Реєстрація обов’язкова.

Розклад занять:
4 – 6 років: 21 липня, 4 серпня, 18 серпня, 1 вересня, 15 вересня, 29 вересня.
7 – 9 років: 28 липня, 11 серпня, 25 серпня, 8 вересня, 22 вересня, 6 жовтня.

Для попереднього запису та отримання додаткової інформації, будь ласка, звертайтесь за телефоном +380 (44) 590 08 58, [email protected].

Зареєстровані учасники допускаються в арт-центр без черги.

Місце:
PinchukArtCentre

Лектори:
Вронська Катерина

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні