Лавра. Трансформація

З 26 липня до 26 вересня галерея "Лавра", за підтримки Creapro та "Просто-в-Месте" започатковує соціальний інтерактивний проект із трансформації галерейного простору.

Протягом двох місяців, з 26 липня до 26 вересня 2013 року, на зовнішньому майданчику галереї відбуватимуться фестиваль та iнтерактивна реконструкція, до якої зможуть долучитись всі небайдужі.

Цього літа в рамках проекту "Галерея Лавра. Трансформацiя" буде представлено новий напрям – майстерні, котрі в подальшому стануть підрозділом креативного кластеру.

Концепція фестивалю передбачає створення відкритих майстерень, де можна буде застосувати на практиці власні знання та вміння, використовуючи різноманітний інструментарій та матеріали, запропоновані "Новою лінією" та фарбами Caparol, а також навчитись чомусь новому.

Крім того, відбудеться подія у події – перший в Києві фестиваль поп-ап-ресторанів. Поп-ап-ресторани – це заклади, створені за невеликий відрізок часу. Такі ресторани можуть функціонувати в приватних будинках, або на територіях колишніх установ, або в інших місцях під час фестивалів.

ВІДЕО ДНЯ

Під час дизайн-маркету можна буде придбати дизайнерські речі, а також під час численних майстер-класів навчитись виготовляти їх власноруч. Протягом фестивалю відбуватимуться кінопокази, музичні виступи, вуличні ігри, буккроссинг та безліч інших заходів.


Місце:
Галерея "Лавра"

Лектори:
Без лектора

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні