Дизайнерський воркшоп від Ольги Протасової "Пластиліновий летеринг"

Клуб "Арт і Я" разом з дизайнером та головним ініціатором подій Behance Ukraine Ольгою Протасовою підготували веселий та корисний воркшоп, присвячений пластиліновому летерингу. Приєднуйтесь!

У неділю 11 серпня об 11:00 у галереї "Мінус 4", вул. Артема, 37-41, 2-й поверх чеської ресторації "Старомак", у рамках виставки каліграфії "Від розчерку до літери. Літо 2013".

Це подія для ілюстраторів, дизайнерів, тих, хто працює з текстом та зображеннями. Ми відірвемося від звичайних інструментів та поєднаємо літери з картинками у єдине ціле, занурюючись на кілька годин у таке дитяче заняття, як гра з кольором, фактурою, формою.

В якості завдань – експерименти з пластиліновими літерами, як головними героями іміджа для зовнішньої реклами та заголовка журнальної статті.

Подивимось, які пластилінові штуки вже встигли зробити наші закордонні та вітчизняні колеги та почнемо розбиратися, що ж, власне, можна зробити з пластиліну. Саме почнемо, бо можливості цього матеріалу безмежні.

ВІДЕО ДНЯ

На майстер-клас беріть з собою ноут-бук, бо будемо фотографувати результати та розміщувати на сторінки чи банери. Але якщо прийдете без комп’ютера, вам також буде цікаво.

Вартість участі: 160 грн. Кошти підуть на матеріали для майстер класу та канцелярське приладдя для дітей з Коростишівської школи-інтернату. Тому бажана передплата.

Реєстрація на майстер-клас за телефоном +380 (98) 635 48 46 або за формою.

Інформаційна підтримка:
Спілка дизайнерів ВАРТО
Арт-журнал AZH
Платформа
Портал "Культура"

Місце:
Галерея "Мінус 4"

Лектори:
Калініченко Алла,Протасова Ольга

Вартість:
160 грн.

Реклама:

Головне сьогодні