Заняття для дітей "Колектив" в рамках програми "Оглядаємо – Розмовляємо"

У суботу, 17 серпня, о 14:00 PinchukArtCentre запрошує дітей віком від 10 до 12 років взяти участь у черговому занятті циклу "Базові категорії сучасного мистецького дискурсу Китаю" на тему "Колектив" в рамках освітньої програми "Оглядаємо – Розмовляємо".

Під час заняття діти матимуть змогу відповісти на наступні запитання: що таке почуття колективності? Яким чином воно відображається у мистецтві? Чи є можливим гармонійне поєднання індивідуального та колективного мислення? Учасники заняття дослідять складне та неоднозначне поняття колективу через призму робіт сучасних китайських художників: Ай Вейвея, Чао Фей та Чжан Хуаня. Творчий майстер-клас наприкінці зустрічі допоможе дітям втілити у спільному проекті ідеї про співвідношення індивідуального та колективного світовідчуття.

Захід розпочнеться о 14:00 на 2-му поверсі арт-центру біля стійки інформації. Його проведе гід PinchukArtCentre Людмила Буланова.

Максимальна кількість дітей у групі складатиме 10 учасників. Реєстрація обов’язкова.

"Оглядаємо – Розмовляємо" – освітня програма для дітей віком від 10 до 12 років, в рамках якої юні відвідувачі арт-центру беруть участь у спеціальних екскурсіях-дослідженнях, спрямованих на поглиблення розуміння творів мистецтва.

Розклад занять "Оглядаємо – Розмовляємо":
31 серпня, 14 вересня, 28 вересня.

Для отримання додаткової інформації та попереднього запису, будь ласка, звертайтесь за телефоном +380 (44) 590 08 58 або е-mail: [email protected].

Зареєстровані учасники заходу допускаються в арт-центр без черги.

Місце:
PinchukArtCentre

Лектори:
Буланова Людмила

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні