Презентація "Мальованої історії незалежності України" від братів Капранових

Книгарня "Є" та видавництво "Зелений пес" запрошують на презентацію "Мальованої історії незалежності України", яка відбудеться 5 вересня.

"Мальованої історії незалежності України" – це короткий (80 сторінок), логічний і зрозумілий викладу історичних подій, які зв’язують єдиною ниткою розвиток державності, починаючи від трипільських та кіммерійських племен аж до 1991-го року. Це перша спроба інтегрувати історію Криму в загальну канву української історії.

Історичний виклад супроводжується мальованими сюжетами, які оживляють його перед читачем, портретами головних дієвих осіб епохи, та мапою українських земель, так що можна легко порівняти території Русі, Гетьманщини, УНР та сучасної України і зробити висновки.

Малювали історію Незалежності шість художників: лідер гурту OT VINTA Юрко Журавель (Рівне), Олександр Бронзов (Чернігів), Олександр Костенко (Дніпропетровськ), Юрій Васін (Вінниця), Олег Коллар (Миколаїв), Роман Барабах (Львів).

"Ми навмисне не вдавалися до модних історичних теорій, як орійсько-арійської тощо. Ми оперуємо тільки і виключно фактами, які визнає сучасна наука. Сміливі гіпотези, неймовірні відкриття, загадки – це чудово і потрібно, але це не може бути предметом розгляду у книжці на 80 сторінок", – зауважують брати Капранови.

Книжку рекомендовано читати дорослим для дітей, а також дітям для дорослих.

Місце:
Книгарня "Є" на "Золотих воротах"

Лектори:
Без лектора

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні