Англомовний кінопоказ: "Я знаю, кудий йду!" Майкла Павелла та Емеріка Прессбургера

Англомовний кіносалон пропонує добірку найкращого кіно, відібраного для вас кіноманами з "Майстер Класу". Кожен фільм представляє кіноексперт та носій мови Френк Мак Говерн. А після перегляду відбувається обговорення фільму в затишній кав’ярні за чашкою чаю, кави або келихом вина винятково англійською мовою.

Новий сезон представить до вашої уваги фільми, зняті за співпраці двох відомих британських режисерів: Майкла Павелла та Емеріка Прессбургера (відомих як "Лучники"). Плідна співпраця цих режисерів тривала з 1939 по 1972 і принесла людству 24 надзвичайні стрічки.

12 вересня покажуть романтичний фільм "Я знаю, кудий йду!" 1945 року.

Джоан Вебстер – молода амбітна англійка з незалежним духом. Вона знає, куди йде, або, принаймні, так думає. Вона їде зі свого дому в Манчестері, щоб побратися з сером Робертом Белінгером, дуже заможним, набагато старшим за неї промисловцем, на острові Кілоран. Через погану погоду останній відрізок її подорожі – мандрівка човном до острова – відкладається, і Джоан змушена зупинитися на острові Малл, серед спільноти людей, які мають зовсім інші цінності.

Місце:
Дім освіти і культури "Майстер Клас"

Лектори:
Без лектора

Вартість:
40 грн.

Реклама:

Головне сьогодні